Ik wil het anders!

Op dit moment voel je je niet lekker in je vel. Wat je ook doet het wordt er niet beter op. Je rent als het ware jezelf gewoon voorbij. Misschien om te vluchten omdat je de confrontatie niet aan wilt gaan. Of ben je niet eens bewust dat je aan het vluchten bent? Vaak denkt je hoofd dat er zijn geen dingen meer die nog spelen, en dat alles verwerkt is. Maar wat zegt je lichaam? En naar je lichaam luisteren is toch wel moeilijker dan je dacht. Je lichaam geeft dan toch signalen af die iets zeggen. Bijvoorbeeld klachten waarvan je niet eens weet waar ze ineens van daan komen. Zoals lage onderrug klachten, maagklachten, nek-schouder klachten, die zitten er toch echt. Waar dacht je waar die spreekwoorden en uitdrukkingen vandaan komen: "Er ligt iets op de maag", "zwaar op de maag liggen", "last op je schouders", "gal spuwen". En je bent ook al bij de huisarts geweest dit heeft weinig opgeleverd. Maar hoe nu dan verder, wat dan, wat doe je dan anders dan anders en waarom wordt het niet anders? Je kunt niet meer helder denken. Stress heeft iedereen toch? De mensen om je heen bieden ook geen oplossing. Want die zeggen alleen maar datgene wat je wilt horen. Of ze zeggen: "Dat moet je los laten." Ja en hoe doe je dat dan?

Met de professionele hulp kom je er niet, tenminste niet wat je verwacht. Of de klik is er niet of je word niet gehoord. Als je al bij mij in behandeling bent voor cupping, vraag me gerust voor advies. Behalve het fysieke los laten kan ik je mentaal ook ondersteunen bij het los laten.

Een coachingstraject bij Zensitive kan zeer waardevol zijn om je mentale blokkades op te ruimen. 

 

Bijzondere combinatie

Omdat iedereen anders is is niet iedere sessie hetzelfde. En pas ik verschillende technieken toe om het doel te bereiken. Doo bijvoorbeeld acupunctuur of EFT Tapen. Maar ademwerk of hypnose wordt ook vaak toegevoegd aan mijn coaching-sessies. Vaak weet je met je bewuste brein wel hoe het anders moet of kan. Maar je bewuste brein kan het verander proces ook belemmeren door bepaalde overtuigingen. Of optreden als een stemmetje in je achterhoofd of op je schouder wat in je oor fluistert dat het dan toch anders moet. Door ademwerk of hypnose in te zetten omzeil je je bewuste brein en je overtuigingen en maak je aanspraak op je onderbewuste brein. Dit brein werkt samen met je hart, je gevoel en weet dus niet wat goed of fout is. Dit in tegenstelling van je bewuste brein. Door middel van ademwerk maken we aanspraak op het onderbewuste en kunnen we zo op zoek gaan naar datgene wat je belemmert in je veranderproces. Je hebt volledig zelf de controle en bent gewoon bij zodat je alles kunt horen en volgen. Wel zo handig! 

Over mij

Ik ben Ti Yuen. Al sinds 2014 volg ik allerlei opleidingen om me te verdiepen in hoe ik mensen het beste kan begeleiden met hun (fysieke) klachten. Chinese geneeskunde loopt als een rode draad door mijn ontwikkeling en dus ook in de technieken die ik hanteer. Vage klachten kunnen ook een gevolg zijn van bepaalde trauma's of een emotie in je onderbewustzijn.

In de praktijk combineer ik daarom behandelingen op het lichaam (cupping en diverse vormen van massage of psoas release en acupunctuur) met hypnotherapie, ademwerk en coaching. 

 

Ervarings-sessie; ervaar hoe het anders kan voelen

Speciaal voor jou kan je nu starten met een Relax-sessie. Om zo te ervaren hoe het anders voor je kan zijn. Deze Relax-sessie duurt ongeveer 90 min, we beginnen met een kort gesprekje om zo kennis te maken en vervolgens laat ik je ervaren hoe het voelt om anders te voelen. Door een veilige plek te creëren waar je jezelf kunt zijn. En zo op die manier weer lekker in je vel te zitten. Als een soort van reset, terug naar basis.  Deze investering voor een Relax-sessie kost slechts € 85,00 (normaal €105,00). Deze Relax-sessie is om te ervaren hoe het voelt om ontspannen te zijn, om rust in je hoofd te creëren, in deze sessie pakken we geen diepgaande belemmeringen aan. Wil je je overtuigingen, belemmeringen aanpakken dan dien je een 1e sessie te boeken. 

 

De meeste mensen merken meteen verandering, maar vaak is één behandeling niet voldoende. Afhankelijk van je hulpvraag natuurlijk. Ik adviseer dan ook om te kiezen voor meerdere behandelingen te kiezen om je overtuigingen/belemmeringen echt aan te pakken bij de kern. Optioneel kunnen we de behandelingen ook combineren met cupping om de fysieke klachten aan te pakken.  

 

Het is geen vervanging van medische zorg!

Reviews

Mien (32 jr)

Zo dankbaar dat ik me heb durven open te stellen. Ik kom al jaren voor een massage. Maar durfde nu pas te vertellen wat er allemaal speelde. Ik herkende me zelf gewoon niet meer en het was tijd om mezelf weer te vinden. Ik ben een traject van 4 sessies aangegaan en sta nu zo sterk in mijn schoenen dat ik voor mezelf en mijn kinderen heb gekozen!

Christina (32 jr)

Ik kwam eigenlijk voor mijn eetverslaving. Maar bleek dat ik eigenlijk faalangst had. Bang om te falen. Het altijd goed willen doen, meestal voor anderen en niet voor mezelf. Door Ti zijn we er achter gekomen dat ik alleen maar anderen wilde pleasen behalve mezelf. En nu voel ik me goed en heb ik niet eens meer de drang om teveel te eten. 

Nicole (35 jr)

Wat ben ik blij dat jij op mijn pad bent gekomen. En dat je de juiste knoppen hebt weten te vinden die ik nodig had om mezelf weer te vinden. Om weer de regie in eigen handen te nemen. De sessies waren echt fijn ondanks die ene zeer confronterende sessie. Maar het heeft me veel gebracht. Dank je wel hiervoor!

Prijs

Boek nu een Relax-sessie voor € 85,00 normaal € 105,00

Losse 1e sessie incl. intake € 139,00  (+/-120 min)

Vervolg sessie € 105,00 (+/- 60/90 min)

Sessie icm "Total Health" behandeling € 195,00

 

1 op 1 traject (3 maanden)            prijs op aanvraag

Op basis van de klacht wordt een behandelplan opgesteld waarin verschillende technieken worden gebruikt.

 

Kies voor jezelf door jezelf op nummer 1 te zetten

Iets veranderen is natuurlijk niet meteen na 1 sessie verholpen. Iets creëren is ook niet in 1x gebeurd. Dus gun jezelf de tijd om er ook aan te werken. Het proces zijn werk te doen zodat je hoofd en hart op 1 lijn ligt. En als er ook nog fysieke klachten bij komen kijken heeft dit ook tijd nodig om weer te herstellen. 

 

Kortom: tijd om je bewust te worden van wat belangrijk is en andere keuzes te gaan maken!

Ik help je hier graag mee.

De eerste stap? Een Relax-sessie boeken

VUL JE GEGEVENS IN, EN BOEK EEN RELAX-SESSIE (NU VOOR €85). IK NEEM  CONTACT OP OM EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN.


Meest gestelde vragen over hypnose

V: Kan iedereen onder hypnose gaan?

A: Ja dat kan

 

V: Heb ik zelf de controle?

A: Ja je behoud altijd zelf de controle

 

V: Wat moet ik doen?

A: Niets, enkel ontspannen en naar mij luisteren

 

V: Kan ik in de hypnose blijven hangen?

A: Nee, je kunt er niet in blijven hangen, je komt altijd weer uit wanneer jij dat wilt

 

V: Geef ik mijn donkerste geheimen prijs?

A: Nee, je hoeft niets te vertellen als je dat niet wilt

 

 V: Kan ik dingen doen tegen mijn wil in?

A: Nee, je doet enkel datgene wat jij zelf wilt

 

V: Is het veilig om daarna nog auto te rijden?

A: Ja het is volledig veilig om na een sessie nog auto te rijden

 

V: Is hypnose gevaarlijk?

A: Nee, je wordt in een volledige ontspannen toestand gebracht en krijgt alles mee wat er tegen je gezegd wordt.

 

V: Is mijn sessie met mij vertrouwelijk?

A: JA, natuurlijk!

 

V: Bestaat een coaching-sessie altijd uit een stukje hypnose?

A: Nee, dat hoeft niet. Dit wordt altijd besproken of dit gewenst is of niet. 

 

Heb je nog andere vragen die voor jou belangrijk zijn dan hoor ik dat graag.