ik wil het anders!

Op dit moment voel je je niet lekker in je vel. Wat je ook doet het wordt er niet beter op. Maar hoe dan, wat doe je dan anders dan anders en waarom wordt het niet anders? Je kunt niet meer helder denken. De mensen om je heen bieden ook geen oplossing. 

Met de professionele hulp kom je er niet, tenminste niet wat je verwacht. 

 

En dan nu krijg je ook nog fysieke klachten erbij. 

Naar je lichaam luisteren is toch wel moeilijker dan je dacht. 

Een coachingstraject bij Zensitive kan uitkomst bieden. 

 

bijzondere combinatie

Hypnose wordt vaak toegevoegd aan mijn coaching-sessies. Vaak weet je met je bewuste brein wel hoe het anders moet of kan. Maar je bewuste brein kan het verander proces ook belemmeren door bepaalde overtuigingen. Of optreden als een stemmetje in je achterhoofd of op je schouder wat in je oor fluistert dat het dan toch anders moet. Door hypnose in te zetten omzeil je je bewuste brein en je overtuigingen en maak je aanspraak op je onderbewuste brein. Dit brein werkt samen met je hart, je gevoel en weet dus niet wat goed of fout is. Dit in tegenstelling van je bewuste brein. Door middel van ademwerk maken we aanspraak op het onderbewuste en kunnen we zo op zoek gaan naar datgene wat je belemmert in je veranderproces. Je hebt volledig zelf de controle en bent gewoon bij zodat je alles kunt horen en volgen. Wel zo handig!

Over mij

Ik ben Ti Yuen. Al sinds 2014 volg ik allerlei opleidingen om me te verdiepen in hoe ik mensen het beste kan begeleiden met hun (fysieke) klachten. Chinese geneeskunde loopt als een rode draad door mijn ontwikkeling en dus ook in de technieken die ik hanteer. Vage klachten kunnen ook een gevolg zijn van bepaalde trauma's of een emotie in je onderbewustzijn.

In de praktijk combineer ik daarom behandelingen op het lichaam (cupping en diverse vormen van massage) met hypnotherapie, ademwerk en coaching. 

ervaringssessie; ervaar hoe het anders kan voelen

Ik begrijp je twijfel, en misschien ook wel de angst. Je kunt dus starten met een Ervaringssessie. Om zo te ervaren hoe het anders voor je kan zijn. Deze Ervaringssessie duurt ongeveer 90 min, we beginnen met een intake en vervolgens laat ik je ervaren hoe het voelt om anders te voelen. Tevens geeft deze Ervaringssessie je toegang tot een reeks van 3 tot 5 sessies voor een voordelige prijs.  Deze investering voor een Ervaringssessie kost slechts € 99,00 (normaal €135,00).

 

De meeste mensen merken meteen verandering, maar vaak is één behandeling niet voldoende. Ik raad aan om te kiezen voor 3 tot 5 behandelingen om je overtuigingen/belemmeringen echt aan te pakken bij de kern. Optioneel kunnen we de behandelingen ook combineren met gedrags-coaching of cupping om de fysieke klachten aan te pakken.  

 

Het is geen vervanging van medische zorg!

REviews

Anoniem

Zo dankbaar dat ik me heb durven open te stellen. Ik kom al jaren voor een massage. Maar durfde nu pas te vertellen wat er allemaal speelde. Ik herkende me zelf gewoon niet meer en het was tijd om mezelf weer te vinden. Ik ben een traject van 4 sessies aangegaan en sta nu zo sterk in mijn schoenen dat ik voor mezelf en mijn kinderen heb gekozen!

Christina

Ik kwam eigenlijk voor mijn eetverslaving. Maar bleek dat ik eigenlijk faalangst had. Bang om te falen. Het altijd goed willen doen, meestal voor anderen en niet voor mezelf. Door Ti zijn we er achter gekomen dat ik alleen maar anderen wilde pleasen behalve mezelf. En nu voel ik me goed en heb ik niet eens meer de drang om teveel te eten. 

prijs

Boek nu een Ervaringssessie voor €99,00 normaal € 135,00

 

kies voor jezelf door jezelf op nummer 1 te zetten

Iets veranderen is natuurlijk niet meteen na 1 sessie verholpen. Iets creëren is ook niet in 1x gebeurd. Dus gun jezelf de tijd om er ook aan te werken. Het proces zijn werk te doen zodat je hoofd en hart op 1 lijn ligt. En als er ook nog fysieke klachten bij komen kijken heeft dit ook tijd nodig om weer te herstellen. 

 

Kortom: tijd om je bewust te worden van wat belangrijk is en andere keuzes te gaan maken!

Ik help je hier graag mee.

de eerste stap? een ervaringssessie boeken

VUL JE GEGEVENS IN, EN BOEK EEN ervaringsSESSIE (NU VOOR €99). IK NEEM  CONTACT OP OM EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN.meest gestelde vragen

V: Kan iedereen onder hypnose gaan?

A: Ja dat kan

 

V: Heb ik zelf de controle?

A: Ja je behoud altijd zelf de controle

 

V: Wat moet ik doen?

A: Niets, enkel ontspannen en naar mij luisteren

 

V: Kan ik in de hypnose blijven hangen?

A: Nee, je kunt er niet in blijven hangen, je komt altijd weer uit wanneer jij dat wilt

 

V: Geef ik mijn donkerste geheimen prijs?

A: Nee, je hoeft niets te vertellen als je dat niet wilt

 

 V: Kan ik dingen doen tegen mijn wil in?

A: Nee, je doet enkel datgene wat jij zelf wilt

 

V: Is het veilig om daarna nog auto te rijden?

A: Ja het is volledig veilig om na een sessie nog auto te rijden

 

V: Is hypnose gevaarlijk?

A: Nee, je wordt in een volledige ontspannen toestand gebracht en krijgt alles mee wat er tegen je gezegd wordt.

 

V: Is mijn sessie met mij vertrouwelijk?

A: JA, natuurlijk!

 

Heb je nog andere vragen die voor jou belangrijk zijn dan hoor ik dat graag.