CUPPING

Wat is cupping eigenlijk?

Door middel van een bepaalde zuigtechniek worden er glazen/kunststoffen cups op je huid geplaatst zodat het vacuüm trekt om zo je afvalstoffen uit het lichaam te halen. Dit vacuüm trekken kan op verschillende manieren bijvoorbeeld met vuur of met een pompje. 

 

Waarom is het belangrijk om afvalstoffen uit je lichaam te halen?

Afvalstoffen hopen zich op in je lichaam en verminderd de werking van je bindweefsel. Hierdoor ontstaan op den duur klachten. Vaak zijn dit klachten die niet met medicatie of met de reguliere geneeskunde verholpen kunnen worden. 

 

Wat kunnen de gevolgen zijn van ongezond bindweefsel?

▪️ Bloedvaten in de huid verwijden niet voldoende.

▪️ Zuurstof te kort in het weefsel.

▪️ Verharding van de bindweefsel strengen.

▪️ Onderhuidse ontstekingen

▪️ Ophopingen van vocht en afvalstoffen

▪️ Doffe, grauwe teint

▪️ Mogelijke verandering van hormoon afgifte

▪️ Verslapping van de huid

 

Hoeveel behandelingen heb je nodig om dit op te lossen?

Dat is afhankelijk hoeveel afvalstoffen er al in het lichaam zit. Met een traject van 3 behandelingen kom je al een eind. Dus heb jij last van vage/pijnlijke/chronische klachten? En wil jij weer lekker in je vel zitten? 

Zie ook Cupping 

Maak dan nu een afspraak om met een cupping traject te starten!

Lees meer »

Liefde

𝕃 𝕀 𝔼 𝔽 𝔻 𝔼

Van wie hou jij het meest?

Je kind(eren), partner, ouders, broers, zussen, oma, opa, huisdieren? Je kunt het lijstje vast nog wel met meer dierbare mensen aanvullen. Maar op welke plek sta jij dan in het rijtje?

Cijfer je zelf niet weg, je mag best op nummer 1 staan. Nog beter je moet 𝙟𝙚𝙯𝙚𝙡𝙛 𝙤𝙥 𝙣𝙪𝙢𝙢𝙚𝙧 1 zetten! Want zolang jij niet van jezelf houd, goed voor jezelf zorgt, hoe kan je dan van anderen houden en van anderen zorgen? Klinkt het cliché? Dat kan dan wel zijn maar in de praktijk werkt het wel zo. Als ik werk zou verrichten wat goed zou zijn voor mijn gezin, maar waar ik me überhaupt niet goed bij voel, gaat dat ten koste van 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙜𝙚𝙯𝙤𝙣𝙙𝙝𝙚𝙞𝙙.

Als ik voor een zieke dierbare moet zorgen en ik verzorg me zelf niet goed, door te weinig slaap, slecht eten, gaat dat ten koste van 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙜𝙚𝙯𝙤𝙣𝙙𝙝𝙚𝙞𝙙.

In beide gevallen hebben mijn dierbaren weinig aan mij als ik ziek word!

.

Lees meer »