Even voorstellen....

 

 

 

Hallo allemaal, 

 

Ik ben het gezicht achter Zensitive. En Ik zal me even kort voorstellen, mijn naam is Ti Yuen:

  • Ik ben de vrouw van Silvio
  • Ik ben moeder van 2 jong volwassen dochters
  • Ik ben sinds 2015 sportmasseur
  • Ik ben sinds 2021 Hypnose coach
  • Ik help cliënten om in balans te komen met hun fysieke en mentale welzijn

 

In 2014 heb ik besloten om een opleiding te gaan volgen voor Sportmasseur. Omdat ik mensen wil helpen met hun blessures/klachten. Waarom zal je denken?  Ik weet als geen ander hoe vervelend het is om blessures/klachten te hebben en dat geen huisarts je er mee kan helpen. Ook ben ik zelf door de hele medische molen geweest. Het begon met rug, nek en schouder klachten. Vervolgens reumatische klachten in mijn benen. Reumatoloog, Neuroloog, Internist, Longarts, diverse ziekenhuizen in de regio (Nl en België) voor een second opinion. Niemand kon mij helpen. En daar zit je dan met je klachten. Ik was 36 jaar, voelde mij als een oma van 90 jaar. Stijf, pijnklachten, dood moe na het stofzuigen van een kamer. Wat zou ik toen graag in contact zijn gekomen met mensen die konden helpen. Ik heb ze uiteindelijk allemaal wel gevonden, maar het was wel een zoek tocht.

Dus mijn missie  mensen adviseren en verlichten van hun pijn, geeft mij dan ook veel voldoening. Daarom blijf ik ook in ontwikkeling en volg ik regelmatig cursussen om zo verschillende technieken toe te kunnen passen bij de verschillende blessures/klachten. De Chinese geneeskunde loopt als een rode draad door mijn ontwikkeling en dus ook in de technieken die ik hanteer. Vage klachten kunnen ook een gevolg zijn van bepaalde trauma's of een emotie in je onderbewustzijn. Momenteel ben ik bezig met de opleiding acupunctuur om zo op een andere wijze klachten te kunnen behandelen. Op deze manier blijft je dossier bij 1 dezelfde therapeut en is het niet meteen noodzakelijk om door te verwijzen. 

 

Visie: Samenwerken met verschillende therapeuten, liefst onder 1 dak, om de patiënt/cliënt datgene te kunnen bieden ten behoeve voor zijn/haar gezondheid.

Missie: Mijn missie is om met al mijn kennis en kunnen, samen met jou als patiënt/cliënt te werken aan een goede gezondheid en een goede gezonde levensstijl. 

 

Ik ben te vinden in Echt, Peyerstraat 35a, samen onder 1 dak met onder andere Fysio Xtra en Ostheopaat Bert Vedder.

Op woensdagochtend/vrijdagmiddag ben ik bij Chiropractie Geleen. Hier werken wij samen met chiropractors Dieter en Susanne, SOM Therapeut/fysio Anke van Banning, Acupuncturist/fysio Ian Wimmer.

 

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten in mijn praktijk. 

Liefs Ti Yuen 🧡

 

 

 

 

 

Foto's by Wendy Boon Fotografie