Ontdek de Kracht van Samenwerking in Therapie: Cupping en Coaching

 

Welkom bij een nieuwe dimensie van therapeutische samenwerking! Bij Zensitive geloven we sterk in de kracht van teamwork en complementaire benaderingen om patiënten beter en sneller te helpen. Wij nodigen therapeuten uit om samen te werken en de voordelen van cupping en coaching te ontdekken, waardoor de kwaliteit van zorg naar een hoger niveau getild wordt. Al 5 jaar werken we samen met Chiropractie Geleen en SOM Therapeut Anke van Banning. De massages maar vooral het cuppen draagt bij aan een positief resultaat voor de patiënten. Maar ook andere behandelingen zoals acupunctuur en of dry needling.

 

Waarom Samenwerken met Ons?

  1. Gecombineerde Expertise: Bij Zensitive zijn we gespecialiseerd in o.a. cupping en coaching. Door onze krachten te bundelen, kunnen we een breed scala aan therapeutische benaderingen aanbieden en de beste resultaten voor onze patiënten garanderen.

  2. Holistische Zorg: Door cupping en coaching te integreren, bieden we een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Samen kunnen we de fysieke, mentale en emotionele aspecten van onze patiënten in balans brengen en een uitgebreide ondersteuning bieden.

  3. Efficiëntie en Snellere Resultaten: Onze gecoördineerde aanpak versnelt het genezingsproces en optimaliseert de therapeutische resultaten. Door gebruik te maken van zowel cupping als coaching, bieden we patiënten een complete en effectieve behandeling.

  4. Kennisdeling: Samen leren en groeien we. Door kennis en ervaring te delen, versterken we niet alleen ons eigen vakmanschap, maar dragen we ook bij aan de professionele ontwikkeling van onze partners.

 

Hoe Samenwerken?

  1. Gezamenlijke Behandelplannen: Werk samen met ons aan individuele behandelplannen voor patiënten. Door onze expertise te combineren, creëren we op maat gemaakte programma's die de specifieke behoeften van elke patiënt aanspreken.

  2. Netwerken en Samenwerken: Word onderdeel van ons groeiende netwerk van samenwerkende therapeuten. Deel uw eigen expertise en leer van anderen terwijl we samen streven naar uitmuntendheid in de therapeutische zorg.

Doe vandaag nog mee aan de revolutie in therapeutische samenwerking en ontdek hoe cupping en coaching uw praktijk naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Samen kunnen we meer bereiken en de levens van onze patiënten positief beïnvloeden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden van samenwerking te bespreken en een verschil te maken in de wereld van therapie!

 

-Anke van Banning-

Ik heb zelf mogen ervaren wat de positieve effecten zijn van Cupping. Daarnaast weet ik vanuit mijn expertise als SOM- en fysiotherapeut dat verzuring en bindweefselspanning veel voorkomt. Dit is ook zichtbaar bij veel mensen na een meting met de lichaamsscan. Cupping is een hele effectieve manier om zowel de verzuring als het bindweefsel los te maken. En uit eigen ervaring kan ik aangeven dat het voelbaar en meetbaar resultaten geeft.

-Chiropractie Geleen-

Ik verwijs regelmatig patiënten door voor een cupping massage bij TiYuen. Doordat deze massage er voor zorgt dat spanning in het onderhuids bindweefsel wordt verminderd en het helpt om afvalstoffen af te voeren, is dat voor mij bij een volgende behandeling van mijn patiënten duidelijk merkbaar. Ik kan dan met mijn behandeling weer op een dieper niveau aan de gang wat de functionaliteit van de patiënt alleen maar meer ten goede komt.